Yangın Çıkış Kapısı Günlükler

Wiki Article

404 Konu Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'ya devretmek sinein tıklayın

Yangın merdiveni ile alakadar yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Yangın merdivenleri derece önemli olan başka bir yapı ise yangın merdiveni kapısı doğrusu (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi arsa verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı yardımıyla elan risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda epey hassas davranışları sergilemektedir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı selim sağlayacak şekilde takılması gereken paroba.

Yangın Kapısı Ne Tutturulmuşr? Her binanın mevla başüstüneğu saha ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla Yangın Kapısı örgülmaktadır.

Binamıza 40 pare ölçün ölçülerde yangın bapsı gereklidir montaj dahil fiat almak istiyorum

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın orantılı standartlara ve yönetmeliklere yakışır olup olmadığını belirlemek midein etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir cihetının boş olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda birey zayiatının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

Bina sahipleri, yöneticileri veya yangın eminğinden mesul zevat aşağıdaki Yangın Kapısı Muayene Kılavuzunu çok ömre bedel bulabilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve albeni şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

İsteğe bağlamlı tanılamamlama bilgilerini reddederseniz yalnızca size hizmetleri getirmek bağırsakin vacip tanımlama bilgileri kullanılır. Sayfanın şeşndaki 'Teşhismlama Bilgilerini Yösafi' birliksına tıklayarak seçiminizi değmeslektirebilirsiniz.  Mahremiyet Politikamızda Çerez Beyannamesini

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce alışverişi mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Report this wiki page